mosógépszervíz mikró sugárzásmérés háztartásigép javítás villanyszerelés kábelezés elektromos hálózat ajzat kapcsoló csillár szerelés kábelTV internet csatlakozás épület iroda családi ház villanybojler vízkőtelenítés tisztítás karbantartás javítás garancia beszerelés gyorsszervíz átalakítás ingyenes tanácsadás Balmazújváros Macs Nagyhegyes Hortobágy

Ügyfélszolgálat:(20) 938-8017

 

         > Home < 

  . : Szolgáltatások : .
Szervíz
1000+1-mester
Új készülék beüzemelés
Villanyszerelés
Tanácsadás - távjavítás
Webbolt: /alkatrészek-tartozékok /  *
Alkatrészfutár 

     . : Árak : .
Előre kiszámolhatja....

. : Tippek -tanácsok : .
Mosás - vasalás
Kerámia főzőlapok tisztítása
Forróvíztárolók-bojlerek
Porszívó filterek, porzsákok
Vásárlás előtt és utánna ...
Jogi információk
Takarékoskodjunk!
Mikró
Ossza meg Ön is..
Mielőtt szerelőt hív...

    . : Hasznos : .
Használati utasítások *
Használati utasítások ll. 
Link
Link
Link
Link

  . : Hírdetések : .
Hírdető partnerek oldala

. : Kiemelt hírdetők : . 

Céginfó-Magyarország.hu: a legnagyobb ingyen regisztrálható cégadatbázis!

Hírdesse cégét, vállalkozását, szolgáltatását, termékeit. A részletekért hívja ügyfélszolgálatunkat!

látogató olvas

 
 
 
 

| kapcsolat |

| elküldöm |

| kedvencekhez |

 

Tippek - ötletek - tanácsok :

 

Ezen az oldalon szeretnénk némi segítséget és tájékoztatást nyújtani garanciával és fogyasztóvédelemmel kapcsolatban, a teljesség igénye nélkül.

Jó tudni:

  • a megvásárolt gépet, készüléket 72 órán belül, minden indoklás nélkül köteles visszavenni, vagy kicserélni az adott üzlet, ahol az vásárolva volt!

 

249/2004. (VIII.27.) Korm. rendelet

az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról

A Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következőket rendeli  el:

1. §

(1) Az e rendelet mellékletében felsorolt, a fogyasztó (Ptk. 685. § d) pont) által megrendelt javító - karbantartó szolgáltatások esetében, amennyiben a szolgáltatásnak az általános forgalmi adót és az anyagköltséget is magában foglaló díja a húszezer forintot meghaladja, a szolgáltatást nyújtó vállalkozót (a továbbiakban: vállalkozó) jótállási kötelezettség terheli.

Szervizünk nem él ezen jog alkalmazásával, minden beépített alkatrészre, és minden alkatrész cserés javításra garanciát vállalunk ezzel is eltérve az általános szervízgyakorlattól! Ügyfeleinktől nem egy esetben kapunk olyan tájékoztatást, hogy x-y szakemberrel, vagy szervízzel végeztettek valamilyen javítást, és az estleges garanciális reklamációt a jelen jogszabályra hivatkozva hárították el, miután a javítás bruttó költsége nem érte el a törvénybe foglalt határt, azaz a 20 ezer Forintot!

(2) Nem alkalmazhatók e rendelet szabályai, ha a javító-karbantartó szolgáltatást a szolgáltatás tárgyát képező dologra (a továbbiakban: dolog) vonatkozó szavatosság vagy jótállás alapján teljesítették.

(3) A vállalkozó az e rendeletben foglaltaknál a fogyasztóra nézve kedvezőbb jótállási feltételeket vállalhat.

(4) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.

 

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról

A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja:

1. § (1) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerződés [Ptk. 685. § e) pontja] keretében értékesített, a rendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.

(2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.

(3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).

 

 

Nonstop ügyfélszolgálat, hétvégi munkafelvétel

Telefon:   20 / 938-8017

e-mail:    mosogep-szerviz@extra.hu

 

Ha hasznosnak tartja információinkat, akkor a  ' kapcsolat ' oldalon felíratkozhat havonta megjelenő hírlevelünkre. Amennyiben úgy gondolja, hogy barátai, ismerősei is hasznát vehetik oldalainkon található információknak, vagy bármely szolgáltatásunknak, akkor küldje el ' nekik is az oldal hivatkozását..

A szövegben található ' kiemelt ' szövgrészre klikkelve, további oldalakra juthat el az aktuális témában.

 Látogassa gyakran az oldalt,  mert hasznos és praktikus tanácsokkal frissítve, rendszeres tájékoztatást kap a háztartásában használt  gépek használatával és kezelésével kapcsolatban.